Go Back
+ servings

Barquiñas de endivias recheas de lagostinos, mango e aguacate.

Esta receita é unha opción doada, rápida de preparar e deliciosa para un aperitivo express e saudable.
Autor/a: Viki Lorenzo
Etiqueta/s:Aperitivo, Doado, Endivias, Langostinos, Mango, Marisco, Saudable
Imprimir receita
Tempo de preparación20 minutes
Prato Aperitivo
Cociña Española, Mediterránea
Racións 4 persoas

Equipamento

  • Coitelo
  • Táboa de cortar
  • Bowl

Ingredientes
  

  • 120 g colas de langostinos cocidos
  • 1/2 ud aguacate
  • 1/2 ud mango
  • 3 uds endivias
  • Zume de lima
  • Aceite de oliva virxen extra
  • Sal
  • Pemento afumado

Elaboración paso a paso
 

  • Cortar o mango e o aguacate en cubos pequenos.
  • Cortar en anacos as colas de lagostinos.
  • Mesturar os ingredientes nun bowl.
  • Engadir o zume de 1/2 ou 1 lima, o aceite de oliva virxe extra, o sal e o pemento.
  • Separar as follas das endivias e dispoñelas nun prato ou fonte.
  • Encher as endivias coa mestura e podes decorar con pirixel ou coriandro.