Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Barquiñas de endivias recheas de lagostinos, mango e aguacate.
Esta receita é unha opción doada, rápida de preparar e deliciosa para un aperitivo express e saudable.
Autor/a:
Viki Lorenzo
Etiqueta/s:
Aperitivo, Doado, Endivias, Langostinos, Mango, Marisco, Saudable
Imprimir receita
Tempo de preparación
20
minutes
mins
Prato
Aperitivo
Cociña
Española, Mediterránea
Racións
4
persoas
Equipamento
Coitelo
Táboa de cortar
Bowl
Ingredientes
1x
2x
3x
120
g
colas de langostinos cocidos
1/2
ud
aguacate
1/2
ud
mango
3
uds
endivias
Zume de lima
Aceite de oliva virxen extra
Sal
Pemento afumado
Elaboración paso a paso
Cortar o mango e o aguacate en cubos pequenos.
Cortar en anacos as colas de lagostinos.
Mesturar os ingredientes nun bowl.
Engadir o zume de 1/2 ou 1 lima, o aceite de oliva virxe extra, o sal e o pemento.
Separar as follas das endivias e dispoñelas nun prato ou fonte.
Encher as endivias coa mestura e podes decorar con pirixel ou coriandro.