Go Back
+ servings

Cheesecake de Nutella sen forno

Unha versión distinta do clásico cheesecake, co toque da Nutella para os máis chocolateiros. Atrévete con esta receta e sorprende a todos os teus invitados!
Etiqueta/s:Chocolate, Sen forno, Sobremesa doada
Imprimir receita
Tempo de preparación20 minutes
Refrixeración4 hours
Tempo total4 hours 20 minutes
Prato Sobremesa
Cociña Española
Racións 6 persoas

Equipamento

  • 1 Molde desmontable de 22 cm
  • Papel vexetal

Ingredientes
  

  • 200 g galletas tipo "Digestive"
  • 100 g manteiga
  • 250 g queixo crema
  • 250 g Nutella
  • 50 g abelás

Elaboración paso a paso
 

  • Triturar as galletas e engadirlles a manteiga derretida. Remexer ben.
  • Forrar un molde desmontable con papel vexetal e engadir as galletas, presionar ben con axuda dun vaso e subilo polos bordos para que teña ese bordo de galleta a torta. Refrixerar.
  • Mesturar o queixo crema, mellor se está a temperatura ambiente, coa Nutella ata que queden integrados ambos os dous.
  • Verter sobre a base de galleta e refrixerar a torta un mínimo de 4 horas.
  • Unha vez lista, desmoldar e decorar con abelás.

Video