Go Back
+ servings

Ensalada de temporada

Esta ensalada de temporada é ideal para os días cálidos de primavera. Unha receita simple co toque doce da laranxa 
Autor/a: Viki Lorenzo
Imprimir receita
Tempo de preparación15 minutes
Prato Primeiro prato
Cociña Española
Racións 2 persoas

Equipamento

  • 1 Coitelo
  • 1 Táboa
  • 1 Bol

Ingredientes
  

  • 1 Brotes tenros
  • 1 Endivia
  • 1 Laranxa
  • 1 Mozzarella de búfala
  • 1 Cenoria
  • 30 Améndoas crúas
  • 2 Aceite de oliva
  • 1/2 Limón (zume)
  • cantidade necesaria Sal e pementa

Elaboración paso a paso
 

  • Mondar, separar os dentes da laranxa e reservar. 
  • Colocar os brotes e a endivia nun bol.
  • Cortar "cintas" de cenoria cun mondaverduas e engadir ao bol. 
  • Despois, engadir os dentes de laranxa, as améndoas e mais a mozzarella esmigallada. 
  • Por último, mesturar os ingredientes para aliñar a ensalada.