Gadis Recetas

receita

Hai unha receita para cada momento e en Gadis queremos compartilas todas contigo.

captura de pantalla 2025 04 22 103448 nero ai image upscaler photo face

Tacos de lagostinos, manga e aguacate

Cando comeza a facer bo tempo, apetecen pratos frescos, cheos de cor e lixeiros como estes tacos de langostino, mango e aguacate. Teñen esa mestura irresistible: o doce do mango, a cremosidade do aguacate e o sabor suave do langostino. E para facelos aínda máis saudables, podes servilos en follas de leituga en vez de tortillas tradicionais, o que lles dá un toque fresco e lixeiro. Perfectos para unha comida diferente, unha cea con amigos ou para saír da rutina sen complicarte.
Etiqueta/s:Froitas, Marisco, Receita doada, Saudable, Sin gluten
Imprimir receita
Tempo de preparación20 minutes
Tempo total20 minutes
Prato Aperitivo
Cociña Española, Mexicana
Racións 4 persoas

Ingredientes
  

  • 1 ud aguacate
  • 1 ud manga
  • 12 uds langostinos
  • 6 cdas aceite de oliva
  • 3 cdas vinagre
  • 2 cdas mostaza
  • Sal
  • Pementa
  • Sementes de sésamo

Elaboración paso a paso
 

  • Limpar os lagostinos e partilos en anacos.
  • Cortar a manga e o aguacate en dados pequenos.
  • Engadir todos os ingredientes a un bol e preparar a vinagreta.
  • Agregar a vinagreta e remexer para integrala.
  • Soltar as follas dos corazóns e encher coa ensalada. Decorar con sementes de sésamo

VOLVER