Gadis Recetas

receita

Hai unha receita para cada momento e en Gadis queremos compartilas todas contigo.

20241009 154431

Sopa de albóndegas e fideos de arroz

Se buscas un prato quente, reconfortante e cheo de sabor, esta sopa de albóndigas e fideos de arroz é a opción perfecta. Con un caldo aromático, albóndigas tenras e fideos suaves, esta receita é ideal para os días fríos ou cando só queres gozar dunha comida caseira e deliciosa. Ademais, é fácil de preparar e combina ingredientes sinxelos para lograr un resultado espectacular, perfecto para unha comida completa en pouco tempo.
Sigue lendo e descubre como facer esta sopa na casa de maneira sinxela!
Autor/a: Viki Lorenzo
Etiqueta/s:Cea rápida, Inverno, Sopa
Imprimir receita
Tempo de preparación25 minutes
Prato Prato principal
Cociña Asiática
Racións 2 persoas

Equipamento

  • Táboa de cortar
  • Pota
  • Pelador de verduras

Ingredientes
  

  • 250 g carne de pavo picada
  • 1 ud cenoria
  • 1 ud cabaciña
  • 8 -10 uds champiñóns
  • 2 tazas caldo de polo
  • 125 g fideos de arroz
  • 2 cdas salsa de soia
  • Sal
  • Pementa
  • Aceite de oliva virxen extra

Elaboración paso a paso
 

  • Preparar albóndegas pequenas mesturando a carne de pavo, salsa de soia, sal e pementa e reservar.
  • Rebandar os champiñóns e cortar en tiras finas a cabaciña e a cenoria.
  • Nunha tarteira con AOVE, dourar as albóndegas por todos os lados e despois retirar.
  • Na mesma tarteira dourar os champiñóns e despois engadir o resto das verduras. Engadir sal e pementa e cociñar durante 2-3 minutos.
  • Volver incorporar as albóndegas e engadir o caldo de polo.
  • Tapar e cociñar a lume medio durante 8-10 minutos.
  • Mentres, hidratar os fideos seguindo as recomendacións do envase.
  • Unha vez hidratados os fideos, colocar nun bol e por enriba servir a sopa.

VOLVER