Gadis Recetas

receita

Hai unha receita para cada momento e en Gadis queremos compartilas todas contigo.

ferrero4

Bombóns sen glute tipo Ferrero Rocher

Pode que, coma min, nunca probases os Ferrero Rocher, pero asegúroche que esta versión glute free che vai encantar. Súper doados e rápidos, son perfectos para sorprender neste Nadal, non che parece?
Etiqueta/s:bombóns, Chocolate, Ferrero Rocher, Receta fácil, Sen glute, Sobremesa
Imprimir receita
Tempo de preparación20 minutes
Tempo de cocción2 minutes
Refrigeración10 minutes
Tempo total32 minutes
Prato Sobremesa
Cociña Española
Racións 12 unidades

Equipamento

  • 1 Bol
  • 1 procesador/triturador
  • 1 Culler
  • 1 lámina de papel sulfurizado
  • 12 moldes dourados

Ingredientes
  

  • 200 g nutella
  • 100 g galletas sen glute
  • 100 g abelás
  • 12 uds abelás torradas (para o centro do bombón)

Para la cobertura

  • 200 g chocolate 70% cacao
  • 100 g abelás
  • 20 g flocos de millo
  • 1 cdta AOEVE

Elaboración paso a paso
 

  • Triturar as galletas coas abelás e mesturar coa Nutella. Dar forma arredondada e introducir unha abelá en cada boliña. Refrixerar 10 minutos.
  • Se queres que o sabor a abelá non sexa tan intenso, podes engadirlle unha culleradiña de cacao en po ao recheo do bombón e agregarlle améndoa en taquiños á cobertura. Os bombóns van estar boísimos!
  • Fundir o chocolate co AOVE (no microondas, a temperatura media, durante 2 minutos en intervalos de 30 segundos), retirar e deixar arrefriar. Triturar os flocos de millo coas abelás (só un pouco, para que queden en taquiños) e mesturar co chocolate. Bañar cada un dos bombóns e colocalos sobre papel sulfurizado ata que se solidifique o chocolate.
  • Triturar os flocos de milo coas abelás (só un pouco, para que queden en taquiños) e mesturar co chocolate.
  • Bañar cada un dos bombóns e colocalos sobre papel sulfurizado ata que se solidifique o chocolate.

VOLVER